Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Gwendolyn
Nou Gwen, kanjer van me!!!
Gisteren jou afgezet in Düsseldorf, na een rit door de stromende regen, om naar Londen te vliegen. Heel lang uitgezwaaid toen je in de rij stond voor de controle...je mocht er door...DAAR GAAT ZIJ....Na een overnachting waarvan ik benieuwd ben hoe die is verlopen...., zit je nu hoog in de lucht ergens boven Rusland op weg naar Dubai.
Ik ben benieuwd of je wat kunt zien van de landen die je passeert, Arabië...de Himalaya...enz. Wacht vol spanning op je eerste reisverslag.
Dikke kus.
Deze keer geen kaarsje aangestoken hoewel dat bij het slagen wel hielp. Je hebt de stormen dus goed doorstaan en al de vruchten geplukt van het feit dat je alleen reist..contacten leggen. Hblijf wel heel alert en gebruik je antennes. Zelf dinsdag 5 uur in t ziekenhuis doorgebracht, na wat fotoos blijk ik een gebroken middenhandsbeentje te hebben. Dearm en hand zitten in het blauwe gips min 3 weken. Nogal onhandig.Liefs engeniet. Michel.
heee gwen,
Ik ben jarig en je moeder is nu bij ons.
Ze heeft jouw site even laten zien.
Heel erg leuk.
Volgens mij heb je het echt naar je zin.
Hier is het ook heel leuk.
poe poe. 17.00 opstaan. dat si laat. hoe krijg je het voor elkaar.
hahah.
nog heel veel plezier.
xxx willemijn
Hoi lieverdje hier today zat ijskoud maar hier bij donatello al subtropisch. Op i phone jou verhalen en heel EEG lachen om die was en die pyama.....wat heerlijk allemaal dit wordt erg genieten v h strand denk ik heeel veel warmte. M